A tenisz a legegészségesebb sport

Jótékony hatással van szív és keringési betegségek megelőzésére a sport, de egy kutatás szerint ha valaki ütőt fog, jóval nagyobb eséllyel kerüli el a szívbetegségeket.

Bővebben...

I. Dunakanyar Kupa

2019-ben a Fenyves Tenisz és Sport Park életében ismét nagyot próbáltunk álmodni. Az 5. évébe lépő sportlétesítmény megfelelő háttérrel rendelkezik ahhoz, hogy egy országosan meghirdetett hagyományteremtő versenyt is megrendezhessen.

Bővebben...

Vasárnapi vereség az OB II-ben

A jóval esélyesebb csapat nyert a vasárnapi férfi II. osztályú csapatbajnokság aktuális fordulójában. Sajnos csapatunk csak megszorítani tudta a jóval komolyabb játékerőt képviselő vendégeket.

Bővebben...

Fenyves Tenisz és Sport Park viber csoport

Csatlakozz a Fenyves Tenisz és Sport Park viber csoportjához és kapj elsőként információt esemenyeinkről vagy keress teniszpartnert tagjaink közt!

Bővebben...

Fenyves Tenisz Park - MAFC Diego 4:5

A tavaly még első osztályban szereplő MAFC Diego-t fogadta vasárnap és hatalmas csatában, 5:4 arányban vereséget szenvedett a Fenyves Tenisz Park csapata.

Bővebben...

Háromból egy

Lejátszotta az elmúlt hétvégéken elmaradt mérkőzéseit az OB II. csapatbajnokságban a Fenyves Tenisz Park csapata

Bővebben...

Egy győzelem, egy vereség

Az elmúlt hétvégén Szarvasra és Gyulára látogatott a Fenyves Tenisz Park OB II-es férfi csapata
Mindkét napon szoros eredmények születtek. Szombaton Gyulán 6:3 arányban vereséget szenvedett a csapat, vasárnap ugyanilyen arányban győzőtt.

Bővebben...

Twitter