Szintlépés

Hatalmas szó a gödi tenisz történetében, hogy a Kovács Zoltán által vezetett és összefogott csapat eljutott a második vonalba, ahol 23 másik csapat társaságában megküzdhet a legmagasabb osztályért. Végigkérdezve a nagy "teniszöregeket", senki sem tudott olyan gödi teniszcsapatról, akik a II. osztályba jutottak volna. Most, 2018-ban sikerült!

Bővebben...

II. osztályban indulhat 2019-ben a Fenyves Tenisz Park férfi tenisz csapata!

Az utolsó akadályt is simán vette és csoportja első helyén végzett csapatunk. A vasárnapi mérkőzésen Budakalász ellen sikerült magabiztosan győzni 9:0 arányban.

Bővebben...

Dorogon kezte a bajnokságot csapatunk

A Dorog ESE pályáján kezdte az őszi fordulókat a III. osztályban az INESA Fenyves Tenisz Park. A szombati mérkőzésen tovább folytatta remek szereplését csapatunk és továbbra is vereség nélkül áll a bajnokságban és vezeti a D csoportot 14 ponttal.

Bővebben...

Balassagyarmat ellen biztossá vált a feljutás

A szombati mérkőzésen 7:2 arányban győzött és feljutott a másodosztályba a Fenyves Tenisz Park csapata

Bővebben...

Thodory Lili sikerével zárult az egri verseny

Sólyomszem Kupa L14-es versenyt rendeztek Egerben Thodory Lili részvételével.

Bővebben...

Vác és Esztergom ellen is győzött csapatunk

Továbbra is veretlenül áll az OB III-ban a Fenyves Tenisz Park csapata és a hét végén bebiztosíthatja a feljutást, miután győzött az Optofit SE (Vác) és a Gran Tenisz SE (Esztergom) ellen.

Bővebben...

Fenyves Tenisz Park Open

Június utolsó napján került megrendezésre a Fenyves Tenisz Park Open, melyen támogatóként megjelent a Gancia pezsgő és a Glenfiddich whisky forgalmazója a Roust Kft.

Bővebben...

Twitter