Szintlépés

Hatalmas szó a gödi tenisz történetében, hogy a Kovács Zoltán által vezetett és összefogott csapat eljutott a második vonalba, ahol 23 másik csapat társaságában megküzdhet a legmagasabb osztályért. Végigkérdezve a nagy "teniszöregeket", senki sem tudott olyan gödi teniszcsapatról, akik a II. osztályba jutottak volna. Most, 2018-ban sikerült!

A régi gödi pálya megszünése és néhány év dunakeszi alberlet után a Fenyves Tenisz Parkban találtak új otthonra 2017-ben a gödi teniszezők. A csapat filozófiája nem változott az évek alatt. Mérkőzések előtt nyugodtság, közben koncentráltság a végén pedig összetartás jellemzi a csapatot. Persze akadnak parázs küzdelmek, amikor nehezebbek a körülmények, de idén minden a helyén volt. Folyamatosan ugyanaz a mag alkotja a csapat szívét és szerencsére van jónéhány játékos Gödön vagy annak közelében, akik azonosulni tudnak a régi játékosokkal és szívesen csatlakoztak ehhez a csapathoz. Balassagyarmattól Esztergomig, Dorogtól Budakálászig vagy épp Mogyoródtól Vácig egyik csapat sem tudta legyőzni a Fenyves Tenisz Parkot. 11 forduló, 99 mérkőzés (66 egyéni és 33 páros), amiből 86-ot megnyertek és csak 13 mérkőzésen szenvedtek vereséget.

2018-as eredmények részletesen >>>

Gratulálunk név szerint mindenkinek, akik részt vettek a 2018-as csapatbajnoki cím elérésében:

Sipos András
Sütő Ferenc
Kovács Zoltán (csapatkapitány)
Kenéz Attila
Szeleczky Márton
Kovács Richárd
Kettner Henry
Fehér Balázs
Bartos Péter
Horváth Csaba
Pattantyus József
Gecse István

2019-ben tehát ismét lesz csapatbajnoki szezon a Fenyves Tenisz Parkban! Szeretettel várunk májusban másodosztályú mérkőzésekre minden kedves érdeklődőt!

Fényképek >>>

Twitter