Kovács Zoltán

1980. február 18-án születtem és 5 évesen kezdtem teniszezni Gödön. Versenyzőként korosztályos Országos Bajnokság 3. helyéig jutottam. Pest megye többszörös bajnoka voltam korosztályomban egyéniben és párosban. 2009-ben a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán végeztem Szakedzőként, azóta foglalkozom rendszeresen oktatással.

2009. óta irányítom a helyi felnőtt férfi csapatot az Országos Bajnokság 3.osztályában, 2017-től INESA-Fenyves Tenisz Park néven veszünk részt a bajnokságban.
2015-től foglalkozom a Fenyves Tenisz Park növendékeivel. A kezdetekben 25 gyermekkel, mely létszám az elmúlt évek alatt közel 100 ifjú teniszezőre nőtt.
A pályán az életkor és tudás is sokszínű. 6 éves piros labdástól az utánpótlás válogatott kerettagon keresztül a felnőtt fejjel tanulni vágyók is megtalálhatják ennek a sportnak a szépségét a segítségemmel. Célom, hogy azt a szeretetet amit én a tenisztől kaptam, azt a tanítványaimnak átadjam, illetve minél több tudást szerezzenek és jobb teniszezők legyenek
Telefonszám: 20 500 1474 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Twitter